21 de març 2006

TRIAL. Final de campió

Raga o Cabestany? Aquesta era la incògnita que planejava sobre el nom del possible guanyador de la última prova del mundial. Una pregunta que deixava obert l'únic interrogant del campionat. Amb tot decidit, el duel entre el campió i el subcampió era el principal al·licient del Gran Premi de la Comunitat de Madrid però, poc van durar les conjectures. Raga es va ficar en el paper de campió, molt ben interpretat al llarg de les darreres quatre temporades, i va dominar la prova sense excessius problemes.
El pilot d'Ulldecona posava punt i final al mundial de Trial Indoor amb una nova victòria, la setena que aconsegueix aquest any, i deixava clar perquè és el millor del món en la seva especialitat. A més, trencava amb les estadísitques i guanyava per primera vegada a Madrid.
Adam Raga va ser el millor classificat a la ronda eliminatòria, tot i perdre la carrera amb Albert Cabestany, es va situar primer per haver completat el recorregut amb el millor temps. El podi final va acabar de la següent manera; Raga es va endur la victòria amb 14 punts, seguit de Jeroni Fajardo amb 18 i Cabestany amb 20. Toni Bou, tot i no accedir a la final de Madrid i quedar en quarta posició es va assegurar la tercera plaça del campionat.
Raga va celebrar el títol mundial amb la primera victòria a Madrid, davant d'un Palau d'Esports entregat al català i una vegada més al esglaó més alt del podi.
La propera cita, el 2 d'abril a Nigrán (Pontevedra), a la primera de les deu proves puntuables del Mundial de Trial Outdoor, títol que Raga intentarà revalidar.