12 de novembre 2007

El torneig de les sorpreses, Xangai

El master de xangai s'està convertint en el torneig de les sorpreses. Si ahir David Ferrer es desfeia de Novak Djokovic, avui Fernando González ho ha fet amb el favorit, Roger Federer.
Vulnerable, vencible i imprecís són alguns dels adjectius que desbanquen l'impecable o l'insuperable, qualificatius que fins ara ostentava el suís.
Federer ha vist retallat el seu marge de superioritat en els darrers temps i ara comença el torneig dels campions amb una derrota.
Fernando González ha estat capaç de remuntar l'adversitat del marcador i afegeix una nova dada: el xilè també pot amb el suís i s'uneix aquest any als Nalbandian, Cañas, Nadal, Volandri i Djokovic.
Això si, González ha hagut d'esperar a l'onzè cara a cara amb el número 1 per poder-lo vencer.
6-3, 6-7 i 5-7 ha estat el marcador final. De moment, González se situa lider del grup vermell acompanyat d'Andy Roddick.
El nord-americà ha superat a Nicolay Davydenko per 6-3, 4-6 i 6-2. Un primer set molt ben encarrilat per Roddick, demostrant una gran solvència en el seu joc, ha donat pas a una segona mànega ben diferent, en què el nord-americà s'ha deixat empatar l'enfrontament per acabar sentenciant en el tercer set.
I al grup groc, demà el partit més esperat: el de David Ferrer contra Rafa Nadal.
Després de les seves victòries inaugurals buscaran un nou triomf que els situi peu i mig a les semifinals.