27 de març 2006

MOTOR. Caram amb el nen!!

Caram amb el nen!! va dir Loris Capirossi en veure qui havia quedat per darrera seu en el Gran Premi de Jerez. Caram amb el nen!! diem tots.
Fins i tot els més partidaris de Dani Pedrosa van quedar bocabadats amb el seu debut a MotoGP. El seu salt a la categoria reina era esperat amb escepticisme però, Pedrosa va demostrar, una vegada més, que ha nascut per pilotar una moto. El tricampió mundial (2005 i 2004 en 250c.c. i 2003 en 125c.c.) va creuar segon la línia d'arribada a Jerez i va donar tota una lliçó de pilotatge sobre una moto que pesa el triple que ell. Chapeau!!
Pedrosa, que sortia des de la cinquena posició, va remuntar fins a situar-se segon, ja a la setena volta, i va tramitar la seva ferma candidatura a ser un dels protagonistes de la temporada. De moment, Pedrosa ha sortit victoriòs de la primera carrera mentre que Rossi va caure i va concluir catorzè. El possible duel entre el nen i il doctore encara ha de començar. Han compartit pista però, sense la intensitat d'un frec a frec per culpa de la caiguda de l'italià a la primera volta. A Losail (Qatar) el 8 d'abril hi podria haver el primer vis a vis entre l'indiscutible rei dels 500c.c. en les últimes temporades i el català que li pot prendre el tron.