20 de maig 2007

Nadal KO

Algun dia havia de passar. Rafa Nadal ha tornat al planeta terra, no podia continuar a aquest ritme. Federer ha frenat la ratxa històrica del manacorí i no li ha permès sumar el seu díssetè títol consecutiu sobre terra batuda, ni la seva vuitanta-dosena victòria seguida.
Feia dies que ho intentaven, Davydenko a Roma o el mateix Lleyton Hewitt ahir. Però ha hagut de tornar-se a enfrontar al suís per deixar d'acumular victòries.
Nadal s'havia adjudicat el primer set per 6 a 2, però Federer ha desplegat el seu millor joc en molts dies per remontar l'adveristat del marcador. Al segon set ha mostrar una clara superioritat i s'ha imposat per un contundent 6 a 2, i encara més contundent ha estat la darrera mànega. Federer ha vist que podia superar a Nadal i ha tirat per la via ràpida deixant en blanc el marcador del balear amb un 6 a 0.
Si Federer podia guanyar sobre terra a Nadal havia de ser a Hamburg, un torneig que mai s'ha apuntat al seu palmarés el manacorí i que el suís ha guanyat, amb la d'avui, en quatre ocasions.