03 d’abril 2006

BARÇA B. Continua la lluita per l'ascens

Sis victòries consecutives a casa. Aquests són els números del Barça B que es mostra intractable al Mini Estadi i que continua la seva lluita per aconseguir l'ascens de categoria.
La divisió de plata no està tant lluny després de guanyar per 3 a 1 al filial de l'Osasuna. Els de Quique Costas van controlar i no van donar opcions al rival durant la primera mitja hora de partit, però les coses van canviar al 34' quan Markuleta va enviar la pilota al fons de la xarxa de Rubén. El zero a un pujava al marcador. Els blaugranes havien tingut més oportunitats però l'efectivitat la posava el conjunt de Pamplona que va marcar en la primera ocasió. El Barça buscava el gol amb incistència i de les botes del capità, Joan Verdú, a passada del lateral Peña va sorgir l'empat abans del descans.
A la repressa Marc Valiente capgirava el marcador del minut 34 i aconseguia el segon gol blaugrana. El partit passava a estar totalment dominat pels locals que van rematar la feina amb el tercer, el segon del migcampista Verdú, que va transformar un penalt comès sobre Javito.
D'aquesta manera, el filial puja fins la segona posició de la classificació després d'haver baixat al cinquè lloc per la derrota davant el Llevant B. El Barça està a un sol punt de liderar la taula.

TRIAL. Toni Bou comença guanyant

Adam Raga no ho tindrà tant fàcil si vol revalidar el títol de campió del món Outdoor. De moment Toni Bou, que ja havia sorprès al indoor, s'ha endut la victòria al primer gran premi de la temporada, a Nigrán (Pontevedra). Queda tot el campionat per davant, però Bou ja ha presentat les seves credencials per lluitar pel mundial.
El pilot de Beta va tenir una penalització de 29 punts, a la primera volta, i de 23 a la segona. Un total de 52 que, tot i l'excel·lent segona volta, a Raga li va ser impossible de superar. El d'Ulldecona havia fet una primera targeta molt discreta (43 punts de penalització) que li deixava molt complicada la victòria.
Després de pujar al més alt del podi, Toni Bou es situa com el primer líder del mundial seguit d'Adam Raga i del pilot britànic de Montesa Doug Lampkin. La classificació general queda així:
1. Toni Bou 20 punts
2. Adam Raga 17
3. Doug Lampkin 15
4. Albert Cabestany 13
5. Jeroni Fajardo 11
6. Takahisa Fujinami 10