14 de maig 2006

A la quarta, la vençuda

Dani Pedrosa està disposat a tot, inclús a fer miques frases fetes. No ha estat a la tercera la vençuda sinó a la quarta i és que quatre carreres han estat suficients perquè Dani pugés al més alt del podi de MotoGP. Està clar que això ha estat una sorpresa entre cometes perquè el jove pilot de Castellar del Vallès ja ve trepitjant fort des de fa temps. Campió del món en tres ocasions ara busca fer-se un lloc en la categoria reina, veient com pilota la seva Honda sobre l’asfalt de ben segur que ho aconseguirà.
Rossi ja tremola només de pensar que Pedrosa li porta 17 punts d’avantatge. Queda molt campionat per endavant, però l’evolució del català va a més constantment. A Istanbul ja va estar a punt de guanyar després d’encapçalar la prova durant bona part de la carrera. Una caiguda li va impedir.
Al circuit de Shangai (Xina) Pedrosa havia començat amb bon peu aconseguint la seva primera ‘pole postion’ a MotoGP. La ‘pole’ ja pronosticava bons auguris, però la sortida de Pedrosa no va ser del tot bona. Fins a quatre pilots van superar el català. De tots és coneguda la seva força de superació i la remuntada fins al liderat no es va fer esperar.
El nen prem fort l’accelerador i va llançat a fer ombra a l’hegemonia de Valentino Rossi.