13 de maig 2007

Roma, als peus de Nadal

Cap novetat, tot segueix igual al món del tennis. Rafa Nadal serà notícia el dia que perdi un partit i això de moment encara sembla lluny de l'horitzó.
Ara per ara es dedica a sumar trofeus, setze de consecutius sobre terra batuda, i a acumular estadístiques positives. La llegenda de Nadal continua ampliant-se i avui ha aconseguit una fita històrica: guanyar durant tres anys a Montecarlo, al Godó i a Roma.
La final del Masters Series de Roma ha estat un passeig triomfal, una victòria sense despentinar-se davant d'un Fernando González que poca oposició ha pogut fer, molt per sota del que s'esperava del xilè.
El doble sis a dos és més digne d'un partit de quarts que d'una final.
En menys d'hora i mitja Nadal ha enllestit l'enfrontament i González no ha tingut temps de trobar-se còmode a la pista per poder retardar l'evident.
El Forum Itàlic s'ha convertit en talismà pel manacorí. Allà va superar el rècord de Guillermo Vilas de 53 victòries seguides sobre terra en la passada edició i ara ho ha fet amb el de Mc Enroe. Nadal posa el llistó més alt i acumula 77 partits sens perdre en pols de totxana.