13 de novembre 2007

Ferrer també pot amb Nadal

Agressiu però sense precipitar-se. Coneixedor de les seves possibilitats però amb el cap fred. David Ferrer ha sabut jugar de tu a tu a Rafa Nadal, ha demostrat que està en un excel·lent moment de forma i que és l'home a tenir en compte al torneig dels campions.
Nadal s'ha adjudicat el primer set per 6 a 4, però Ferrer ha sabut esperar, calcular i executar el partit que tenia pensat. De menys a més i anar-se fent seu el domini de l'enfrontament fins a imposar-se a la segona mànega, que se l'ha endut per 6 a 4. Al tercer i definitiu set s'ha situat en un còmode 5 a 1 al marcador i en la segona pilota de partit ha dictat sentència amb el 6 a 3 final.
Dos de dos de Ferrer davant Nadal en pista ràpida aquest any. L'alacantí és l'únic del grup daurat amb dues victòries i té més pròxim l'accès a semis.
Per a Nadal tampoc hauria de ser complicat accedir-hi i menys veient com juga el seu proper rival. Novak Djokovic no ha arribat en perfectes condicions a Xangai. Sobre la pista és una ombra del seu millor joc.
Gasquet l'ha controlat de principi a fi. El marcador final és prou evident: 6 a 4 i 6 a 2.
El francès no ha desaprofitat l'oportunitat de sumar la primera victòria al Masters i d'acomiadar de la cita al serbi Novak Djokovic, qui havia arribat com a possible finalista i ara marxa per la porta del darrera.